Budi uzor

Budi uzorBudi uzor® je međunarodna izložba inovacija prototipova i poslovnih planova namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje.

Budi uzor

Fit4BusinessGrowth (F4BG)

Fit4BusinessGrowth prepoznaje kako potrebu za održavanjem postojeće razine obrazovanja i osposobljavanja, tako i potrebu za njegovanjem novih vještina i sposobnosti koje su nužne kako bi Europa ostala konkurentna na tržištu i osigurala nove prilike.

Read MoreFit4BusinessGrowth (F4BG)

Poticanje razvoja i komercijalizacije tehničkih inovacija

Opći cilj projekta je bio potaknuti poduzetničku aktivnost i startup-ove, smanjiti nezaposlenost kod mladih ljudi te osposobiti inovatore u komercijalizaciji njihovih inovacija. Projektom se izgradila svijest o važnosti poduzetništva kod učenika završnih razreda srednjih škola te im se pomoglo u odabiru budućih zanimanja. Projektom se probudio poduzetnički duh pojedinaca te potaknuo daljnji razvoj i komercijalizacija inovacija.

Poticanje razvoja i komercijalizacije tehničkih inovacija

Mini sumo robot kup

U sklopu izložbe BUDI UZOR® svake godine se održava i MINI SUMO ROBOT KUP, međunarodni turnir u robotici namijenjen mladima. Turnir obuhvaća borbe mini-sumo robota, natjecanje u praćenju linije (line -follower) te izložbe robota u slobodnoj kategoriji (freestyle).

Mini sumo robot kup

Robotic weekend '09

Svrha projekta je bila potaknuti zanimanje za znanost među mladim ljudima, osigurati im mogućnost korisnog iskorištavanja slobodnog vremena, edukacija iz područja elektronike, elektrotehnike, informatike, robotike i programiranja.

Robotic weekend '09